Vårt nya spabad

God förmiddag och välkommen till min blogg! Denna fina torsdag tänkte jag skriva ett inlägg och prata med er om företaget jag vände mig till för att köpa ett spabad i Skövde, vilket är Villapool Nord. Nu var det ett tag sedan vi köpte badet och äntligen har jag tiden för att skriva det här inlägget till er.

Jag och min man har länge haft en dröm om att ha ett spabad, drömmen blev bara ännu större när vi väl köpte hus och verkligen hade plats för ett spabad på tomten. Redan de första veckorna i huset hade vi målat upp en vision om hur vi ville att det skulle se ut, vi hade hittat den perfekta platsen för spabadet. Det enda som egentligen återstod var att köpa badet, därför började vi leta efter företag som sålde spabad i Skövde med omnejd. Efter en tids letande hittade vi till slut Villapool Nord, direkt när vi kom in på deras hemsida fick vi ett väldigt bra intryck. Det kändes som att de hade lagt mycket tid och energi på hemsidan, den här professionaliteten visade sig även i deras arbete när vi var i kontakt med dem. Kort sagt blev det att vi köpte ett spabad från dem, med deras hjälp blev det även lätt att välja vilket bad vi skulle ha. Jag är än idag väldigt tacksam för all den hjälpen vi fick av dem, utan den hade vi antagligen inte stått här med ett spabad idag. Jag kan starkt rekommendera er alla om det här företaget ifall går i tankarna kring att köpa ett spabad. De levererar spabad till Skövde såväl som till Umeå, Falkenberg och andra delar av landet också. Därför behöver ni inte känna er hindrade ifall ni bor någon annanstans i landet och fortfarande vill köpa ett spabad från just dem.