Välmående fötter efter fotvård

God förmiddag, god förmiddag! Det gläder mig att du har kommit till min blogg för att läsa ett eller flera inlägg. Just det här inlägget kommer handla om ett företag vid namn Foten i Fokus, precis som man hör på namnet arbetar de med fötter. Där var jag för ett tag sedan på fotvård i Örnsköldsvik.

Under de senaste åren har jag upplevt en del problematik med mina fötter, så fort jag tror att problemen är över kommer det ett nytt som ett brev på posten. Det har varit allt från nageltrång och svamp till torra hälar. Det mesta har jag kunnat behandla på egen hand hemma då det har varit ganska milda besvär. Jag känner dock tydligt att mina fötter är ganska slutkörda av alla problem, vilket jag tror är en av anledningarna till att det bara kommer mer och mer problem. Därför tog jag beslutet om att gå på fotvård i Örnsköldsvik för ett tag sedan, med förhoppningen att mina fötter skulle må bättre i allmänhet och få mindre problem. Riktigt så blev det kanske inte, men nästan. Efter min behandling kände jag att mina fötter mådde bättre, man kan nästan likna det med att gå på moln. Problemen försvann inte helt, som jag hade önskat. Än idag har jag lite problem men det är inte alls på samma nivå som det var tidigare. Problemen kommer inte lika tätt, de är dessutom mycket mildare än vad de varit tidigare. Kort sagt är jag ändå glad att jag valde att gå på fotvård, det känns som att mina fötter mådde bättre av det och därmed mår även jag bättre i helhet. I framtiden kommer jag nog försöka gå på fotvård lite mer för att se om det bådar gott för mina fötter. I framtiden kommer jag fortsätta gå till Foten i Fokus när jag vill gå på fotvård i Örnsköldsvik.