Unna dig lite avkoppling!

Hej på er alla läsare! Massage är något som är helt fantastiskt, känna hur hela kroppen får slappna av och bara bearbeta upp sig själv igen. Samtidigt som hjärnan inte behöver tänka på någonting, visst är det helt underbart. Men det är inte bara någonting som är fantastiskt utan massage är även det som jag idag tänkte prata med er om. Innan jag går in på massage så vill jag hälsa er varmt välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen. Jag hoppas att ni har haft en fantastiskt fin dag och att ni hade en bra helg. Nu är arbetsveckan i gång på riktigt igen, så det är bara att köra.

Apropå arbetsveckan, vissa av er kanske känner att det är mycket att göra på jobbet nu. Ni kanske har ett fysiskt arbete som tar mycket på kroppen eller så upplever ni en stressad vardag? Då kan jag verkligen tipsa er om att ta en massage. Som jag tidigare sa så är det något som hjälper både kroppen och hjärnan, vilket är precis vad man kan behöva efter en jobbig vecka. Jag tror nog att jag kommer boka in en massage i slutet av den här veckan, så att jag kan aktivera mig lite under helgen och inte bara tänka på att vila upp mig. Nu är mitt jobb kanske inte så fysiskt utan jag sitter mest framför en dator hela dagarna men det kan faktiskt ställa till med ganska mycket problem när det kommer till ryggen. Jag har aldrig varit den som haft ett ergonomiskt tankesätt så därför är det helt perfekt för mig att gå på en massage emellanåt. Nu måste jag lägga lite fokus på arbete här men jag tycker faktiskt att ni ska ta er en massage i veckan, unna er själva lite avkoppling! Ha det gott