Har du hört talas om Tasshörnet?

God dagens gott folk! Hoppas att ni har en fin dag och att ni är på bra humör. Oavsett vilket humör du är på tänkte jag skriva ett inlägg med förhoppningen att förgylla er dag och göra er på lite bättre humör. Idag tänkte jag nämligen skriva och tipsa er om en djurbutik nära Lerum. 

Sedan jag skaffade min hund för ett halvår sedan har jag upptäckt en rad nya butiker, framförallt djurbutiker. Det har nästan blivit som ett nytt intresse, att gå i olika djurbutiker för att se vad de har att erbjuda och kanske hitta något nytt till min hund. Ganska nyligen letade jag efter en bra djurbutik i Lerum med omnejd, eftersom jag bor där. Jag hittade ett par olika i närområdet och bestämde mig för att besöka några av dem. Den butiken som jag tyckte bäst om heter Tasshörnet, trots att det är en relativt liten butik har de ändå ett brett utbud med det mesta man kan tänkas behöva till sitt djur. Nu har jag ju nästan bara kollat in deras utbud för hundar men jag har ändå sett att de har relativt mycket till både katt och gnagare också. De ligger i Landvetter men det är ändå en djurbutik nära Lerum. Jag skulle verkligen vilja rekommendera er alla om dem ifall ni befinner er i närheten och letar efter en butik med bra produkter till ert djur. Utöver att vara en butik erbjuder de även kloklippning och frisering hos en hundfrisör. I början av inlägget finns det en länk till deras hemsida, så om ni skulle vilja läsa mer om dem och deras verksamhet kan ni klicka er vidare på den länken. Det var allt jag hade att dela med mig av idag, som sagt hoppas jag att det har varit intressant för er att läsa och att ni nu kanske är på lite bättre humör. Ha det bra så hörs vi snart igen.