Behövlig hjälp på vägen

Hejsan, hejsan! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, du är varmt välkommen. Denna fina måndag tänkte jag skriva ett inlägg och berätta för er om den hjälpen jag har fått genom coachning i Bromölla av ett företag som heter Lohca Competens.

Första tanken kring coachning kom för några månader sedan, jag kände redan då att jag var fast på samma punkt och kunde inte ta mig framåt på egen hand. Det dröjde dock ett tag innan jag tog tag i det och sökte hjälp. Att det tog så pass lång tid var nog främst för att jag inte kände mig säker på att jag behövde hjälp, jag ville prova själv först. Dock var det bara för att jag inte ville inse att jag behövde hjälp, jag behövde egentligen hjälp hela tiden. När jag väl tog mig i kragen så började jag leta efter företag som erbjöd coachning i Bromölla med omnejd, på så sätt hittade jag Lohca Competens. Det blev företaget som jag i slutänden vände mig till, vilket jag är otroligt glad över idag. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att jag skulle få så bra hjälp som jag faktiskt fick av det här företaget, för hos dem fick jag riktigt bra hjälp som jag kommer ta med mig länge. Kontakten med dem fick mig att förstå vad det var som inte riktigt stod rätt till, för att sedan få hjälp på vägen för att kunna ta mig framåt och få användning för det jag lärt mig om mig själv och mina förmågor. Det är en som en stor befrielse att äntligen ha tagit sig bort från rutan jag stod på tidigare, allt tack vare Lohca Competens och deras coachning i Bromölla. För all den hjälpen vill jag återigen tacka!